Alisan ja Markuksen tanssikuulumiset Italiasta!

Meillä on nyt 6 viikkoa treeniä takana Molinellassa, Italiassa.
Lähdettiin matkaan autolla 28.12.2020 ja Liettuassa meidän auto hajosi. Piti palata Suomeen ja saatiinkin vanhemmilta toinen auto käyttöön. Lähdettiin uudestaan matkaan seuraavana päivänä – jännitys oli käsin kosketeltavissa! Kaksi viikkoa meni karanteenissa ja sitten alkoi rutistus!

Meidän viikko-ohjelmaan kuuluu maanantaisin tanssiakatemian luennot – eli istutaan koulun penkillä maanantaisin 5-6h. Luentojen aiheina on mentaalivalmennus, tanssipedagogiikka ja tanssitekniikka. Maanantaisin ja keskiviikkoisin on myös ”Practise Nights” eli harjoittelumuoto, jossa tanssitaan kilpailusuorituksia.

Tiistaisin meillä on valmentajien pitämä ”Performance Practise”, jossa ollaan nyt viimeiset kaksi viikkoa tanssittu sykevöiden kanssa. Tämä treeni on viikon rankin. 5-6 kertaa viikossa meillä on fysiikkatreenit, jossa tehdään paljon aerobista- ja voimatreeniä, tasapainolaudalla erilaisia harjoituksia ja koordinaatioharjoituksia. Fysiikkavalmentajana meillä on ”Rambo” – hän on ihan mahtava tyyppi!

Omien valmentajien kanssa meillä on yksityisvalmennusta useamman kerran viikossa. 5x maailmanmestari Gabriele Goffredo teki meille aivan uudet koreografiat ja viime viikolla ne saatiin valmiiksi. Seuraavaksi niitä aletaan työstämään.

Me ollaan niin onnellisia ja onnekkaita, kun ollaan päästy osaksi tätä uutta maailmaa Molinellassa! Asiat ei voisi olla paremmin meidän tanssiuran kannalta!

Pidetään lippu korkealla!

Tanssiterkuin, Markus & Alisa