Veteraanit

Veteraaneilla on mukavaa ohjattua voimistelua ja kuntoilua.

Veteraanien pikeepaita

Omavastuu 15€, Hyvä valkoinen pikeepaita, Veteraanien omalla logolla.
Paidat tulleet ja noudettavissa toimistolta, käteismaksulla. Aukioloajat löydät salonvilpas.fi/yhdistys/

Veteraaneilla on sopivaa ohjattua keppi-, matto- ja kuntovoimistelua 45min aluksi ja lopuksi sählynpeluuta 30 min torstaisin klo 14-15.30 Salon Urheilutalon palloilusali, Perniöntie 9. Voit myös tulla erikseen voimistelutunnille ja halutessasi pelata sählyä, jos se Sulle sopii. Teemme yhdessä grillitapahtumia, päiväretkiä ja matkoja sekä fanireissuja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Kuntosalivuoro Salo-hallissa maanantaisin klo 11-12. Tule ja tuo myös Kaverisi! Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti tai pyytää laitteiden käytön opastusta kokeneemmilta.

Järjestyksenvalvonta- ja ovimiestehtäviä teemme messuilla ja urheilutapahtumissa ajan ja mahdollisuuksien mukaan. Jo vuodesta 1989 olemme olleet Salon syysmarkkinoilla myymässä grilli- ja ryynimakkaroita tutulla Vilppaan myyntikojulla. Kysele meiltä apua myös muuttoihin tai vastaaviin tehtäviin! Liikuntakautemme on syyskuun alusta huhtikuun loppuun ja kesällä pidämme perinteisen virkistyspäivän. Autamme mahdollisesti myös muita seuran jaostoja.

Yhteyshenkilöt