Veteraanit

Veteraaneilla on mukavaa ohjattua voimistelua ja kuntoilua.

Kesäpäivä Klippulassa

Vilpas-Veteraanit järjestää virkistyspäivän Särkisalon Klippulassa 25.7.2018.
Lähtö torilta klo 11:00 ja paluu noin klo 17:00.
Tarjolla soppaa, saunaa, uintia ja mukavaa yhdessäoloa.
Tapahtuma on maksuton, mutta toivomme pientä vapaaehtoista korvausta (max 5 euroa).

Ilmoitathan ennakkoon puheenjohtajalle: Hannu Niemelä 041-546 9156, hannu.niemela.HN22@gmail.com

Veteraanien pikeepaita

Omavastuu 15€, Hyvä valkoinen pikeepaita, Veteraanien omalla logolla.

Veteraaneilla on sopivaa ohjattua keppi-, matto- ja kuntovoimistelua 45min aluksi ja lopuksi sählynpeluuta 30 min torstaisin klo 14-15.30 Salon Urheilutalon palloilusali, Perniöntie 9. Voit myös tulla erikseen voimistelutunnille ja halutessasi pelata sählyä, jos se Sulle sopii. Teemme yhdessä grillitapahtumia, päiväretkiä ja matkoja sekä fanireissuja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Kuntosalivuoro Salo-hallissa maanantaisin klo 11-12. Tule ja tuo myös Kaverisi! Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti tai pyytää laitteiden käytön opastusta kokeneemmilta.

Järjestyksenvalvonta- ja ovimiestehtäviä teemme messuilla ja urheilutapahtumissa ajan ja mahdollisuuksien mukaan. Jo vuodesta 1989 olemme olleet Salon syysmarkkinoilla myymässä grilli- ja ryynimakkaroita tutulla Vilppaan myyntikojulla. Kysele meiltä apua myös muuttoihin tai vastaaviin tehtäviin! Liikuntakautemme on syyskuun alusta huhtikuun loppuun ja kesällä pidämme perinteisen virkistyspäivän. Autamme mahdollisesti myös muita seuran jaostoja.

Yhteyshenkilöt