Veteraanit

Veteraaneilla on mukavaa ohjattua voimistelua ja kuntoilua.

Veteraaneilla on sopivaa ohjattua keppi-, matto- ja kuntovoimistelua 45min aluksi ja lopuksi sählynpeluuta 30 min torstaisin klo 14-15.30 Salon Urheilutalon palloilusali, Perniöntie 9. Syyskaudella 2017 vuoromme on peruutettu torstaisin 5.10, 19.10, 26.10 ja marraskuussa 16.11. Voit myös tulla erikseen voimistelutunnille ja halutessasi pelata sählyä, jos se Sulle sopii. Teemme yhdessä grillitapahtumia, päiväretkiä ja matkoja sekä fanireissuja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Kuntosalivuoro Salo-hallissa maanantaisin klo 11-12. Tule ja tuo myös Kaverisi! Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti tai pyytää laitteiden käytön opastusta kokeneemmilta.

Järjestyksenvalvonta- ja ovimiestehtäviä teemme messuilla ja urheilutapahtumissa ajan ja mahdollisuuksien mukaan. Jo vuodesta 1989 olemme olleet Salon syysmarkkinoilla myymässä grilli- ja ryynimakkaroita tutulla Vilppaan myyntikojulla. Kysele meiltä apua myös muuttoihin tai vastaaviin tehtäviin! Liikuntakautemme on syyskuun alusta huhtikuun loppuun ja kesällä pidämme perinteisen virkistyspäivän. Autamme mahdollisesti myös muita seuran jaostoja.

Yhteyshenkilöt