Yleisurheilu

Salon Vilppaan yleisurheilujaosto tekee pitkäjänteistä ja menestyksellistä työtä Salon yleisurheilevien lasten, nuorten ja aikuisten hyväksi.

Seurassa annetaan kaikille toiminnassa mukana oleville mahdollisuus harrastaa yleisurheilua omien taitojensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Seura toimii aktiivisesti ennen kaikkea lapsi- ja nuorisoliikunnassa, mutta tavoitteena on myös mahdollistaa nuoren urheilijan ura jopa kansainväliselle tasolle.

Vilppaan yleisurheilujaosto järjestää vuosittain noin 10 alueellista yleisurheilutapahtumaa ja saman verran omia pienempiä kilpailuja. Vilpas Track Games -kilpailusarja järjestetään vuosittain Salossa touko-kesäkuussa, pienille lapsille on omat Silja Line-seurakisat, joissa pääsee tutustumaan eri yleisurheilulajeihin ja niissä kilpailemiseen. Lisäksi Vilpas anoo vuosittain sisulisäikäisten (9-15v.) piirinmestaruuskilpailuja sekä toimii niiden järjestäjänä. Merkittävinä kilpailuina pidetään myös Hippo-kisoja, johon vuosittain osallistuu Salossa yli 400 lasta.