Salon kaupungin toimenpiteet liittyen Varsinais-Suomen koronasuosituksiin

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä jatkoi tiistain (2.2.) kokouksessaan kaikkia aiemmin antamiaan suosituksia koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi 28.2. asti. Koronakoordinaatioryhmän mukaan Varsinais-Suomi on edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa eikä tautitilanne mahdollista suositusten purkua miltään osin. Ryhmä painottaa erityisesti maskisuositusten noudattamista ja turvavälien pitämisen tärkeyttä.

Jatkettujen suositusten pohjalta on Salon kaupunki päättänyt seuraavista kaupunkikohtaista toimenpiteistä ajalle 8. – 28.2.

Liikuntapalvelut

 • Sisäliikuntatilat (uimahalli, kuntosalit, jäähalli, liikuntasalit- ja hallit) sekä uimarantojen saunat ovat suljettuina yleisöltä 28.2 asti
  Ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä. Luistelukopeissa voi vaihtaa luistimet maskia käyttäen ja turvavälejä noudattaen, oleskelu tiloissa on kielletty. Kopit ovat käytettävissä klo 9-18.
  Lasten ja nuorten toiminta on käynnissä lähiohjauksena, perheiden toimintaa ei järjestetä sisäliikuntatiloissa.
  Talvilomaviikon toimintoihin ilmoittaudutaan ennakkoon, ilmoittautuminen ajalla 10.-14.2., lisätietoja salo.fi/liikunta
 • Lasten ja nuorten (2002 synt. ja nuoremmat) ohjattua seuratoimintaa voi järjestää samoin rajoituksin kuin 3.12 alkaen on toimittu (turvavälejä tulee tosiasiallisesti noudattaa kaikessa toiminnassa), ottelu – ja kilpailutoimintaa ei voi järjestää.
 • Aikuisten harjoitusvuorot perutaan, SM-tason ja 1-div. tason harjoittelu voi jatkua. Otteluja ja kilpailuja ei saa (SM-sarja ja 1-div. lukuun ottamatta) järjestää missään kaupungin liikuntatiloissa.
 • Päiväkodit ja koulut voivat varata ja käyttää liikuntatiloja opetuksen ja varhaiskasvatuksen toteuttamiseen.

Lisäksi voimassa on edelleen Lounais-Suomen aluehallintoviraston 7.1.2021 antama määräys kokoontumisrajoituksiin liittyen eli tarvittaessa on sallittu korkeintaan 10 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokouksien järjestäminen, kunhan niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Määräys koskee sekä sisätiloissa että rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä tapahtumia ja on voimassa 10.3.2021 asti.

 • Linkki Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän tiedotteeseen 2.2.2021:
  LUE TIEDOTE